top of page

OVER EAGLE SPEED ACADEMY

Eagle Speed Academy is een raceschool opgericht om mensen kennis te leren maken met de autosport. Er was nood aan een laagdrempelige opstap zodoende dat geïnteresseerden hun weg konden vinden naar het circuit. Ook u kan genieten van het rijden op circuit, het verfijnen van technieken of het volgen van een race opleiding. Aan u de keuze. We bieden de volgende onderdelen aan:

Interieur Fun Cup

Van basis tot geavanceerd​​

Leer de ideale lijn, ontdek hoe je de rem optimaal kan benutten en vooral hoe je correct op de gas trapt. Alle basisbeginselen worden aangeleerd zodat iedereen op een veilige manier van deze magische sport kan proeven. Theoretische lessen en verdere doorgedreven opleidingen zijn steeds beschikbaar, alsook trainingen op de race simulator.

Evenementen

Via de raceschool kunnen er verscheidene events opgesteld worden zodat uw genodigden van een "one-of-a-kind" ervaring kunnen genieten. Is zelf aan het stuur draaien een brug te ver, dan kunnen ze ook als passagier instappen en van een adembenemende rit op circuit genieten. Dit kan op trackdays maar ook tijdens één van onze competitie wedstrijden. Zo'n evenementen kunnen aangevuld worden met simulatie training, karting alsook catering.

bottom of page